De glasramen kregen een plekje voor het nieuwe woonzorgcentrum.
Volledig scherm
De glasramen kregen een plekje voor het nieuwe woonzorgcentrum. © VVAK

Vereniging voor Aalsters Kultuurschoon haalt slag thuis: “Glasramen vroegere woonzorgcentrum Sint-Job zijn gered”

AalstDe Vereniging voor Aalsters Kultuurschoon (VVAK) is blij dat zestien glasramen uit de kapel van het ondertussen afgebroken woonzorgcentrum Sint-Job bewaard blijven.

 1. Krijgt Aalst na deelsteps binnenkort ook deelbakfietsen? Schepen De Gucht (Open Vld) wil proefproject opstarten: “Met vaste dropzones, ook voor deelsteps en -fietsen”
  PREMIUM
  Aalst

  Krijgt Aalst na deelsteps binnenkort ook deelbak­fiet­sen? Schepen De Gucht (Open Vld) wil proefpro­ject opstarten: “Met vaste dropzones, ook voor deelsteps en -fietsen”

  Schepen van Mobiliteit Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) wil in Aalst een proefproject opstarten met elektrische deelbakfietsen. Sinds kort rijden er in Gent gelijkaardige deelbakfietsen rond van Dott en zijn onderaannemer BAQME. Het Aalsterse stadsbestuur wil tegelijkertijd de hinder van deelsteps en -fietsen verminderen door met vaste dropzones te werken.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.