Archiefbeeld 'Jobhappening Bouw' Odisee Aalst
Volledig scherm
Archiefbeeld 'Jobhappening Bouw' Odisee Aalst © Swirko

Verder studeren in Aalst? Kom op 20 april naar Cinema

AalstOntdek op 20 april het aanbod hoger onderwijs in Aalst. In zaal Cinema vind je op woensdag tussen 13 en 16 uur infostanden van de 5 onderwijsinstellingen die een vestiging in Aalst hebben.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Doelvrouw Anke Stroobandt (Eendracht Aalst Ladies): “Tegen Zulte-Waregem onze eerste zege in play-off II boeken”
  PREMIUM
  vrouwenvoetbal super league

  Doelvrouw Anke Stroobandt (Eendracht Aalst Ladies): “Tegen Zul­te-Waregem onze eerste zege in play-off II boeken”

  Nadat eerste doelvrouw Hazel Engelen op Charleroi met een zware enkelblessure is uitgevallen, staat de jonge keepster Anke Stroobandt bij Eendracht Aalst Ladies voor de rest van het seizoen tussen de palen. Nu zaterdag wil ze zich tonen tegen Zulte Waregem. Daar slaagde ze eerder op het seizoen reeds in door in het cupduel op Zulte-Waregem II drie strafschoppen te stoppen en haar ploeg naar de 1/8ste finales te loodsen.