Een 20-tal voertuigen zouden schade hebben opgelopen.
Volledig scherm
Een 20-tal voertuigen zouden schade hebben opgelopen. © RV

Vandaal beschadigt meer dan 20 wagens in eigen straat, buurtbewoner betrapt hem op heterdaad

AalstIn de Pieter Coeckestraat in Aalst heeft de politie zaterdag een vandaal op heterdaad betrapt. Al enkele dagen werden verschillende voertuigen bekrast, maar nu kon de man opgepakt worden. 

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Niet alleen prijsstijgingen in Aquatopia: “De huur van de sportzalen gaat ook met 75% omhoog”, betreurt de Koninklijke Turnclub
  PREMIUM
  Aalst

  Niet alleen prijsstij­gin­gen in Aquatopia: “De huur van de sportzalen gaat ook met 75% omhoog”, betreurt de Koninklij­ke Turnclub

  Nadat de clubs die actief zijn in het nieuwe stedelijk Aquatopia in Aalst eerder deze maand al aan de alarmbel trokken, zijn er nu gelijkaardige zorgen bij andere Aalsterse sportclubs. “Het SportAG voert prijsstijgingen door voor de huur van sportinfrastructuur van de stad. Wij zien de kosten stijgen met 75 procent”, zegt Tine Uvin, voorzitster van de Koninklijke Turnkring van Aalst.