Kasteel van Poeke in Aalter.
Volledig scherm
PREMIUM
Kasteel van Poeke in Aalter. © BELGA

Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

Oost-VlaanderenStap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Kasteel van Poeke in Aalter tot de oude Sint-Baafsabdij in Gent: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Betty (77) stelt woning ter beschikking voor opnames van ‘Ferry: De Serie’: “Wist niet dat impact in het huis zo groot ging zijn, maar ze hebben beloofd om alles op te kuisen”
  PREMIUM
  Erembodegem

  Betty (77) stelt woning ter beschik­king voor opnames van ‘Ferry: De Serie’: “Wist niet dat impact in het huis zo groot ging zijn, maar ze hebben beloofd om alles op te kuisen”

  Voor de Netflix-serie ‘Ferry’ waren er een hele dag filmopnames in Erembodegem. Aan de Termurenlaan werd een politie-inval in scène gezet aan oude fabrieksloodsen. Betty Schepens (77) uit de Ijzerenweg zette dan weer haar woning ter beschikking van de filmploeg. Het resultaat is ten vroegste in 2023 te zien.
 3. Aalst-coach Carl De Geyseleer na winst tegen Zelzate: “Spelers krijgen na zware weken met midweekvoetbal welverdiende rust”
  voetbal tweede nationale A

  Aalst-coach Carl De Geyseleer na winst tegen Zelzate: “Spelers krijgen na zware weken met midweek­voet­bal welverdien­de rust”

  Eendracht Aalst liet zich na de sterke bekerprestatie tegen VC Westerlo niet op een misstap betrappen in het competitieduel tegen Zelzate. De Ajuinen voetbalden een uur vrij degelijk en klommen dankzij goals van De Coninck en Panneel verdiend op voorsprong. Na het tegendoelpunt van Flament sloeg de vermoeidheid toe en was er te veel afval in het spel. Met negen punten op vijftien houdt Aalst de top van het klassement in het vizier.