Vaccinatiecentrum Denderdal.
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum Denderdal. © Swirko

Vaccinatiecentrum Denderdal verwacht vrijdag 200.000ste prik

AalstEen mijlpaal voor Vaccinatiecentrum Denderdal in Erembodegem. Als het vaccinatietempo volgens de planning verloopt, wordt daar op vrijdag 30 juli  de 200.000ste coronaprik gezet.

 1. Bewoners Schoonderhage helpen bij recyclage ASZ-sterilisatiedoeken: “Doeken worden laptops of bloempotten”
  Aalst

  Bewoners Schoonder­ha­ge helpen bij recyclage AS­Z-sterilisa­tie­doe­ken: “Doeken worden laptops of bloempot­ten”

  Recent startte het Operatiekwartier in Aalst van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis met een duurzaam en sociaal recyclagebeleid van de sterilisatiedoeken. Deze worden voortaan verzameld na gebruik, opgehaald en naar een dagbestedingscentrum gebracht, vlakbij de campus. Daar worden ze verwerkt en getransporteerd naar een bedrijf dat er plastic korrels van maakt. Dat hoogwaardig plastic wordt gebruikt in diverse vormen in de lokale economie.
 2. Interim-coach Jacques Szylar (E.Aalst) na eerste competitienederlaag tegen Hades Hasselt: “Alles aan gedaan om vroege achterstand weg te werken”
  voetbal tweede nationale B

  Interim-coach Jacques Szylar (E.Aalst) na eerste competitie­ne­der­laag tegen Hades Hasselt: “Alles aan gedaan om vroege achter­stand weg te werken”

  Eendracht Aalst is niet langer meer leider in tweede nationale B na een eerste competitienederlaag tegen Hades Hasselt. Een vroeg kopbaldoelpunt van Caubergs was voor de Limburgers voldoende om op een diefje de volle buit mee te graaien. De thuisploeg voetbalde dominant, maar in de zone van de waarheid werd gefaald.
 3. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.