Clemence De Wit gevaccineerd in woonzorgcentrum Sint-Job.
Volledig scherm
PREMIUM
Clemence De Wit gevaccineerd in woonzorgcentrum Sint-Job. © Swirko

Vaccinatiecentrum Denderdal moet op 1 februari klaar zijn. Hoe verloopt een bezoek aan het vaccinatiecentrum?

AalstOp dit moment is er nog niet veel te zien in sporthal Denderdal in Erembodegem, maar op 1 februari moet die helemaal omgebouwd zijn tot een vaccinatiecentrum. Op 15 februari moet het centrum klaar zijn om mensen te ontvangen. Hoe zal nu een bezoek aan vaccinatiecentrum Denderdal verlopen? Op de gemeenteraadscommissie gaf de stad uitleg over de vaccinatieflow. 

 1. Leerlingen en leerkrachten basisschool De Krekel geven directrice een warm en uitgebreid afscheid: “Geen woorden voor, afscheid zoals ik het had gedroomd”
  Haaltert

  Leerlingen en leerkrach­ten basis­school De Krekel geven directrice een warm en uitgebreid afscheid: “Geen woorden voor, afscheid zoals ik het had gedroomd”

  Het werd een bijzondere laatste werkdag voor Noëlla Joris (61), directeur van basisschool De Krekel. De leerlingen en leerkrachten van de school hadden een hele dag lang leuke activiteiten en verrassingen gepland als afscheid van hun directeur, die met pensioen gaat. “Ik viel van de ene verrassing in de andere. Het was een zeer emotionele dag”, aldus Noëlla Joris.
 1. Jan (65) maakt 3D-print van Middeleeuws Aalst: “We zijn vergeten wat een prachtige stad het was in 1500"
  PREMIUM
  Aalst

  Jan (65) maakt 3D-print van Middel­eeuws Aalst: “We zijn vergeten wat een prachtige stad het was in 1500"

  Een echt monnikenwerk is het, de reconstructie van het Middeleeuwse Aalst. Het belfort en de Sint-Martinuskerk rolden al uit de 3D-printer, maar de volledige stad uit 1500 zal pas binnen twee maanden klaar zijn. Jan De Vos (65) dook in oude kaarten en plannen van Aalst en probeert nu de Middeleeuwse versie ervan tot leven te wekken. Het resultaat: een unieke blik op het verleden van de stad.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna

 2. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag