(Archiefbeeld)
Volledig scherm
(Archiefbeeld) © Swirko

Vaccinatiecentrum Denderdal breekt dagrecord met meer dan 3.000 vaccins

AalstDe vaccinaties in het vaccinatiecentrum in Erembodegem lopen intussen op volle toeren. Alle medewerkers verzetten hemel en aarde om de geleverde vaccins zo snel mogelijk bij de mensen te krijgen. “We zijn heel blij met de tussentijdse resultaten”, zegt Aalsters burgemeester Christoph D’Haese (N-VA). 

 1. Simon Cornelis (31) brengt eerste ep uit: “En ‘t Smiske was de perfecte locatie om de eerste single al live te brengen”
  Asse/Affligem

  Simon Cornelis (31) brengt eerste ep uit: “En ‘t Smiske was de perfecte locatie om de eerste single al live te brengen”

  ‘Maybe Not Forever’. Onder die naam brengt singer-songwriter Simon Cornelis (31) uit Asse dit najaar zijn eerste ep uit. Fans werden nu al getrakteerd op de release van het eerste lied, dat dezelfde naam als de plaat draagt. De release ging gepaard met een optreden op het terras van ‘t Smiske, een café waaraan de dertiger verknocht is. Tien jaar heeft hij gewacht om eigen materiaal uit te brengen, maar nu was de tijd eindelijk rijp. “Het afgelopen jaar heb ik gezocht naar mezelf. De nummers op de ep brengen het verhaal over mijn zoektocht in het leven”, zegt hij.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek