RLA, Kris Vonck
Volledig scherm
© RLA, Kris Vonck

Unesco roept Belgische ambassadeur op het matje over carnavalslintjes met joodse spotprenten

De Unesco, de VN-organisatie voor Cultuur, heeft de Belgische ambassadeur uitgenodigd om uitleg te geven over de carnavalslintjes met spotprenten van een jood met haakneus met de tekst "Unesco wat een klucht". Dat is bij Unesco vernomen.

38 reacties

 • jan boden

  3 jaar geleden
  Dat probleem is gemakkelijk op te lossen met een lachtaks.
 • j hendrickx

  3 jaar geleden
  Belachelijk Carnaval is plezier en kleinzerigheid hoort daar niet bij Amaai wat een wereld
 • Peter De Sadeleir

  3 jaar geleden
  1,waarom moet carnaval bij werelderfgoed staan?,2 als je niet tegen spot kan blijf weg van carnaval, carnaval is spot! zo simpel is het.
 • Joseph Vande Reyd

  3 jaar geleden
  Onverdraagzaamheid verduisterd onze samenleving en leidt vaak tot excessen die vooraf verdrongen worden maar later heel veel leed zullen veroorzaken, lachen met iemand anders doet iedereen wel eens en dan ligt het aan de andere dit met een korreltje zout te nemen tenzij die persoon zelf van slechte inborst is
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Leg die van Aalst uit wat het verschil is tussen karikaturen en racistische stereotypen.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.