Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Twintiger krijgt vijf jaar rijverbod nadat hij blijft rijden onder invloed van alcohol en drugs

AalstM.D.B. (23) verscheen maandag voor de politierechtbank in Aalst nadat hij door de politie werd betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De jongeman werd drie dagen voor de feiten nog veroordeeld in de politierechtbank van Dendermonde voor rijden onder invloed van drugs.

  1. Nood aan minstens 1.350 parkeerplaatsen voor fietsen in centrum Aalst: “Fietsenstalling op binnenkoer stadhuis verhuist op termijn. Mogelijk naar pand vlakbij Grote Markt”
    PREMIUM
    Aalst

    Nood aan minstens 1.350 parkeer­plaat­sen voor fietsen in centrum Aalst: “Fietsen­stal­ling op binnenkoer stadhuis verhuist op termijn. Mogelijk naar pand vlakbij Grote Markt”

    Minstens 1.350 parkeerplaatsen voor fietsen zouden er moeten zijn in een stad als Aalst, zo zeggen de stadsdiensten na onderzoek. Op dit moment zijn er amper 800, waarvan 200 op de binnenkoer van het vroegere stadhuis. “Die fietsenstalling op de binnenkoer past daar niet. We zoeken een andere beveiligde ruimte - misschien een gebouw - nabij de Grote Markt om honderden fietsen te kunnen parkeren”, zegt de schepen van Mobiliteit Jean-Jacques De Gucht (Open Vld).