Op zondag 11 juli organiseren triatlonclub 3PT-Solidpharma en atletiekclub Alva voor de tweede maal de Aalsterse Short Distance Triatlon.
Volledig scherm
Op zondag 11 juli organiseren triatlonclub 3PT-Solidpharma en atletiekclub Alva voor de tweede maal de Aalsterse Short Distance Triatlon. © atletiekclub Alva

Tweede Aalsterse Short Distance Triatlon: “Terug met z’n allen de Dender in, nu in Herdersem, Gijzegem en Wieze”

GijzegemOp zondag 11 juli organiseren triatlonclub 3PT-Solidpharma en atletiekclub Alva voor de tweede keer de Aalsterse Short Distance Triatlon. “Na een jaartje onderbreking vanwege de coronamaatregelen pikken we de draad terug op na de eerste zeer succesvolle editie in 2019. Deze keer vindt de wedstrijd plaats om en rond de Wiezebrug van Gijzegem.”

 1. Van grootste rommelmarkt over ‘belle epoque’-revival tot Braziliaanse samba: Onze weekendtips voor de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van grootste rommel­markt over ‘belle epo­que’-revival tot Braziliaan­se samba: Onze weekend­tips voor de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen

  Nog geen plannen voor dit weekend? Ook op zaterdag 11 september en zondag 12 september valt er heel wat te beleven in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen. Wij geven alvast enkele leuke tips voor een geslaagd weekend: Van de grootste rommelmarkt over een ‘belle epoque’-revival tot Braziliaanse samba.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.