Oona, de duizendste baby van 2014 met haar ouders en broertje Stan, de duizendste baby van dit jaar, en schepen Mia De Brouwer.
Volledig scherm
Oona, de duizendste baby van 2014 met haar ouders en broertje Stan, de duizendste baby van dit jaar, en schepen Mia De Brouwer. © Foto Repro Rutger Lievens

Twee keer duizendste baby in zelfde gezin

  1. Overleden Norman Vijverman speelt laatste hoofdrol in nieuw lied van ‘Poot & Vijverman’: “Plots wordt ‘Niet Klaar’ papa’s nummer”
    PREMIUM
    Denderhoutem

    Overleden Norman Vijverman speelt laatste hoofdrol in nieuw lied van ‘Poot & Vijverman’: “Plots wordt ‘Niet Klaar’ papa’s nummer”

    Norman Vijverman, vooral als garagist goed gekend in Denderhoutem, overleed afgelopen zomer, maar speelt de hoofdrol in de nieuwe videoclip van ‘Niet Klaar’, een nummer van het duo Poot & Vijverman met zijn zoon Koen. Het lied - waarop hijzelf tientallen keren live heeft gedrumd - en de videoclip gaan over afscheid nemen, maar het toeval wil dat beiden al klaar waren nog voor Norman onverwachts overleed. “We dragen het lied nu op aan hem”, aldus zoon Koen.