Tunnel Boudewijnlaan Aalst.
Volledig scherm
Tunnel Boudewijnlaan Aalst. © Google Maps

Trajectcontrole tunnels Boudewijnlaan één maand actief: “Nog 140 overtreders per dag”

AalstDe politie van Aalst heeft de cijfers van één maand trajectcontrole aan de tunnels van de Boudewijnlaan bekendgemaakt en daaruit blijkt dat er heel erg veel automobilisten een snelheidsovertreding maken op die plek.

 1. Aalst is enige stad zonder regenboogzebrapad: “N-VA en Open Vld stemmen tegen, en dat in de Warmste Week...”
  Aalst

  Aalst is enige stad zonder regenboog­ze­bra­pad: “N-VA en Open Vld stemmen tegen, en dat in de Warmste Week...”

  Het is de Warmste Week met als centraal thema ‘kunnen zijn wie je bent’, dus wilden enkele gemeenteraadsleden een regenboogzebrapad in Aalst. Het is immers de enige centrumstad zonder zo’n regenboogsymbool, maar ook na de gemeenteraad van dinsdag komt het er niet. Open Vld en N-VA zijn tegen, oppositiepartijen Groen, Vooruit en CD&V verlieten uit onvrede de gemeenteraad.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.