Route 9300 in Aalst.
Volledig scherm
Route 9300 in Aalst. © Stad Aalst

Toerisme in Aalst herstelt zich stilaan na coronacrisis: “Recordaantal deelnemers voor rondleidingen met stadsgids”

AalstSchepen van Toerisme Caroline De Meerleer (N-VA) zegt dat het toerisme in Aalst zich stilaan herstelt, na twee moeilijke coronajaren. “Het aantal deelnemers van gegidste rondleidingen evenaart de cijfers van recordjaar 2017", zegt ze.

 1. BINNENKIJKEN. Aquatopia helemaal klaar op 17 december: “Een waar speelparadijs voor kinderen”
  PREMIUM
  Aalst

  BINNENKIJ­KEN. Aquatopia helemaal klaar op 17 december: “Een waar speelpara­dijs voor kinderen”

  Het nieuwe stedelijk zwembad van Aalst, Aquatopia, is bijna helemaal klaar. Aquatopia opent volledig haar deuren tijdens een groot openingsweekend op 17 en 18 december. “Een heel weekend kan jong en oud genieten van het recreatieve gedeelte met glijbanen en zijn er tal van randanimaties en initiaties voorzien. Om alles in gereedheid te brengen en de bouwwerken te finaliseren, sluit het zwembad drie weken in november”, zegt de schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA).
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.