Tini in The Voice
Volledig scherm
Tini in The Voice © The Voice

Tini (20) in Blind Auditions van The Voice: “Toen ik moest stoppen met dansen, vond ik een nieuwe passie: muziek”

AalstTini Van Mossevelde (20) is best wel al een gekende jonge vrouw in de Arendwijk in Aalst, waar haar familie een bekende kruidenierszaak heeft, maar vrijdag leert de rest van Vlaanderen haar kennen in de Blind Auditions van The Voice.

 1. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 2. Olivia droomde van eigen boetiek aan de Varkensmarkt en nu is het zover: “Betere tijden op komst met de heropening van de horeca”
  PREMIUM
  Aalst

  Olivia droomde van eigen boetiek aan de Varkens­markt en nu is het zover: “Betere tijden op komst met de heropening van de horeca”

  In de winkelstraten rond de Grote Markt is leegstand een echte plaag, maar aan de Varkensmarkt houden de kleine Aalsterse zelfstandigen dapper stand. Meer zelfs, er is een nieuwe boetiek geopend, midden in de grootste gezondsheidscrisis sinds mensenheugenis. Olivia Leimbergen start er met Chique Boutique en ze maakt er geen geheim van: “Hier droomde ik al jaren van, corona kan me niet stoppen”, zegt ze. Wij gingen al eens shoppen.
 3. Bewoners bezetten parkeerplaatsen als protest tegen enkele rijrichting aan Sint-Martinusschool: “Droevig dat dit op zo een manier moet”
  PREMIUM
  Erpe

  Bewoners bezetten parkeer­plaat­sen als protest tegen enkele rijrich­ting aan Sint-Martinus­school: “Droevig dat dit op zo een manier moet”

  Ouders die kinderen willen afleveren of ophalen aan de Sint-Martinusschool in de Botermelkstraat in Erpe raken daar sinds maandag nauwelijks hun wagen kwijt. Buren die het niet eens zijn met de invoering van de enkele rijrichting om de schoolomgeving veiliger te maken, nemen uit protest bijna alle parkeerplaatsen in. “Als gemeente en school niet willen luisteren naar onze bezwaren en alternatieven is dit de enige optie”, luidt het.
 1. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

 2. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels