Dean Janssens is de nieuwe uitbater van The Factory.
Volledig scherm
Dean Janssens is de nieuwe uitbater van The Factory. © Rutger Lievens

The Factory wordt Savage Club: opening op 31 augustus

Het tijdperk van The Factory in Aalst is ten einde, vanaf vandaag spreken we over Savage Club. Opening van de nieuwe club is voorzien op 31 augustus.

 1. Nu al strengere maatregelen in Aalst: stedelijk museum, zwembad, fitnesscentra, bowlingcentra en cultureel centrum De Werf sluiten vanavond om 18 uur de deuren
  Aalst

  Nu al strengere maatrege­len in Aalst: stedelijk museum, zwembad, fitnesscen­tra, bowlingcen­tra en cultureel centrum De Werf sluiten vanavond om 18 uur de deuren

  Ook Aalst verstrengt de coronamaatregelen op haar grondgebied vanaf vanavond al. Met ingang van deze avond 18 uur sluit de stad Aalst het stedelijk museum, het stedelijk zwembad, fitnesscentra en bowlingcentra. Ook cultureel centrum De Werf sluit de deuren. “Maatregelen die niemand echt zullen verbazen”, zegt burgemeester Christoph D’Haese (N-VA). De Vlaamse overheid had beslist om strengere maatregelen vanaf vrijdag in te voeren, maar Aalst doet dat dus sneller.
 1. De Frigo start met afhaal: “De eerste Frigoboxen staan al klaar”
  PREMIUM
  Aalst

  De Frigo start met afhaal: “De eerste Frigoboxen staan al klaar”

  Restaurant De Frigo is dan wel gesloten, maar je kan de lekkere vleesgerechten nu in huis halen. Matthias De Ridder gaf de afhaalboxen een naam die je snel onthoudt: Frigoboxen. De eerste boxen gaan vanavond al de deur uit en het is de bedoeling dat Frigobox.be in de toekomst een blijver wordt. “Want ik vrees dat de restaurants langer dan een maand dicht zullen zijn”, zegt De Ridder. Hun initiatief en dat van vele andere Vlaamse horeca-uitbaters vind je nu ook terug op www.hln.be/helpdehoreca.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën