Opening van de nieuwe aula, openleercentrum en labo's van het SVI in Gijzegem.
Volledig scherm
Opening van de nieuwe aula, openleercentrum en labo's van het SVI in Gijzegem. © SVI Gijzegem

SVI Gijzegem opent aula, labo’s en openleercentrum voor het onderwijs van de toekomst

GijzegemHet SVI Gijzegem heeft een nieuwe aula, openleercentrum en labo’s geopend. Burgemeester Christoph D’Haese, onderwijsschepen Karim Van Overmeire en directeur-generaal van het katholiek onderwijs Lieven Boeve waren aanwezig bij de opening.

 1. Deontae Hawkins gelooft in Okapi Aalst: “Het team groeit en wordt elke match beter”

  Deontae Hawkins gelooft in Okapi Aalst: “Het team groeit en wordt elke match beter”

  Okapi Aalst ontvangt zaterdag Leuven. Na een minder goede start slaagden de Ajuinen erin zich te herpakken met een goede prestatie in Oostende en twee zeges op rij tegen Mechelen en Limburg. In het eigen Forum willen ze daar graag een derde overwinning aanbreien. Dan moeten ze wel voorbij de Bears die in de winning mood verkeren. “Ik heb vertrouwen in een goede afloop”, blikt Deontae Hawkins vooruit.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.