Opening van de nieuwe aula, openleercentrum en labo's van het SVI in Gijzegem.
Volledig scherm
Opening van de nieuwe aula, openleercentrum en labo's van het SVI in Gijzegem. © SVI Gijzegem

SVI Gijzegem opent aula, labo’s en openleercentrum voor het onderwijs van de toekomst

GijzegemHet SVI Gijzegem heeft een nieuwe aula, openleercentrum en labo’s geopend. Burgemeester Christoph D’Haese, onderwijsschepen Karim Van Overmeire en directeur-generaal van het katholiek onderwijs Lieven Boeve waren aanwezig bij de opening.

 1. Samuel Fabris (Eendracht Aalst): “Ook in topper op Bocholt voluit voor de zege gaan”
  Voetbal tweede nationale B

  Samuel Fabris (Eendracht Aalst): “Ook in topper op Bocholt voluit voor de zege gaan”

  Eendracht Aalst liet het tot dusver afweten in de toppers tegen Lyra-Lierse en Hoogstraten. In de volgende topper op Bocholt van nu zaterdagavond zal blijken of de ploeg van coach Carl De Geyseleer de jongste weken stappen voorwaarts heeft gezet. Opmerkelijk is dat beide teams op een gedeelde derde plaats in het klassement staan en samen de tweede periodestand aanvoeren.
 2. OLV-neurochirurg in open brief: “Wie vaccin weigert, heeft ook geen recht op terugbetaalde zorg”
  Aalst

  OLV-neurochi­rurg in open brief: “Wie vaccin weigert, heeft ook geen recht op terugbe­taal­de zorg”

  Geoffrey Lesage, neurochirurg van het OLV-ziekenhuis in Aalst, haalt in een open brief hard uit naar de overheid. “De incompetentie van onze politieke overheden is stilaan grenzeloos. De vierde coronagolf is hiervan een dodelijk bewijs”, schrijft hij. De arts vindt dat er harde maatregelen moeten komen voor wie zich niet wil laten vaccineren. “Als men beslist zich niet te vaccineren, dan beslist men ook dat men zelf de zorg moet bekostigen als men ziek wordt.”