"De Steinerschool focust zich op het buitenleven, daarom is het belangrijk om een plekje in het groen te vinden", aldus initiatiefnemers Agnes Vandenbosch en Tim De Backer.
Volledig scherm
"De Steinerschool focust zich op het buitenleven, daarom is het belangrijk om een plekje in het groen te vinden", aldus initiatiefnemers Agnes Vandenbosch en Tim De Backer. © Foto Steff Van Boven

Straks ook middelbaar in Steinerschool?

AALSTVier ouders van wie de kinderen in een Steinerschool in Aalst zitten, willen daar een middelbare afdeling oprichten. "Veel ouders uit Aalst en omstreken willen hun kind niet naar de middelbare Steinerschool in Gent of Anderlecht sturen, daarom willen we ze graag een alternatief aanbieden", zegt ouder Tim De Backer.

  1. Thuisgemeente Haaltert in rouw om Paula D'Hondt: “Ze schreef geschiedenis, maar haar strijd is nog steeds brandend actueel”
    PREMIUM
    Haaltert

    Thuisge­meen­te Haaltert in rouw om Paula D'Hondt: “Ze schreef geschiede­nis, maar haar strijd is nog steeds brandend actueel”

    “We zijn bijzonder trots op Paula; voor wie ze was en voor wat ze heeft verwezenlijkt.” Ook in haar thuisgemeente Haaltert stromen reacties binnen op het overlijden van minister van Staat en voormalig Koninklijk Commissaris Paula D’Hondt. De moeder van bekende politierechter Peter D’Hondt overleed op 96-jarige leeftijd en heeft veel betekend voor Haaltert, waar ze ereburger was, en ver daarbuiten. Portret van een bijzondere vrouw en politica.