De Moor
Volledig scherm
De Moor © De Moor

Stokerij De Moor schakelt over op ontsmettingsalcohol voor handgel en mondmaskers

Stokerij De Moor uit Aalst zal de medische sector voorzien van pure alcohol voor het maken van handgel en ontsmetting van mondmaskers.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Leerlingen en leerkrachten basisschool De Krekel geven directrice een warm en uitgebreid afscheid: “Geen woorden voor, afscheid zoals ik het had gedroomd”
  Haaltert

  Leerlingen en leerkrach­ten basis­school De Krekel geven directrice een warm en uitgebreid afscheid: “Geen woorden voor, afscheid zoals ik het had gedroomd”

  Het werd een bijzondere laatste werkdag voor Noëlla Joris (61), directeur van basisschool De Krekel. De leerlingen en leerkrachten van de school hadden een hele dag lang leuke activiteiten en verrassingen gepland als afscheid van hun directeur, die met pensioen gaat. “Ik viel van de ene verrassing in de andere. Het was een zeer emotionele dag”, aldus Noëlla Joris.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"