Steve Herman (VB)
Volledig scherm
Steve Herman (VB) © RLA

Steve Herman (Vlaams Belang): “In 2022 beter geen indexatie van dagprijs van de OCMW-rusthuizen”

AalstVlaams Belang-gemeenteraadslid Steve Herman stelt voor om de dagligprijs in de Aalsterse OCMW-woonzorgcentra dit jaar niet te indexeren. Enkele privé-woonzorgcentra in Aalst trokken de prijzen op, Herman vraagt nu om dat niet te doen bij de woonzorgcentra van de stad. “Bijna geen enkele gepensioneerde komt met zijn of haar pensioentje de dag van vandaag toe om zijn of haar rusthuis te betalen”, zegt hij.

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Pop-up trailer Blind Gesprongen komt naar Aalst: “Trailer op het Keizersplein”
  Aalst

  Pop-up trailer Blind Gesprongen komt naar Aalst: “Trailer op het Keizers­plein”

  In het VTM-programma ‘Blind Gesprongen’ springen vijf Vlamingen blind in een nieuwe job. Een expertenpanel met twee jobcoaches van VDAB screent en matcht de kandidaten met een nieuwe job. Op zaterdag 21 mei zet VDAB de loopbaan van de Aalstenaars in beweging. De pop-up van Blind Gesprongen houdt halt op de wekelijkse markt op het Keizersplein in Aalst. Passanten kunnen er loopbaantesten doen en krijgen persoonlijke tips van VDAB-experten. Jobcoach Frederik Gulinck is ook van de partij.