LEGO-sneakers van Tazz Customs.
Volledig scherm
LEGO-sneakers van Tazz Customs. © Tazz Customs

Sneakers gemaakt met LEGO-blokjes vallen in de smaak: “Echte schoenen en je kan er ook écht mee spelen”

In het VTM-programma LEGO Masters zie je elke week de mooiste creaties, maar ook mooi om te zien zijn sneakers gemaakt van LEGO®-blokjes van Tazz Customs uit Aalst. Hij gaat creatief aan de slag en maakt van witte Nike-sneakers iets uniek. De sneakers die hij nu samen met Dirk Denoyelle bedacht, leverden hem dit weekend heel wat applaus op op Instagram. Zelfs de schoendoos is opgebouwd uit LEGO-blokjes.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Deontae Hawkins gelooft in Okapi Aalst: 
“Het team groeit en wordt elke match beter”
  Basketbal BNXT League

  Deontae Hawkins gelooft in Okapi Aalst: “Het team groeit en wordt elke match beter”

  Okapi Aalst ontvangt zaterdag Leuven. Na een minder goede start slaagden de Ajuinen erin zich te herpakken met een goede prestatie in Oostende en twee zeges op rij tegen Mechelen en Limburg. In het eigen Forum willen ze daar graag een derde overwinning aanbreien. Dan moeten ze wel voorbij de Bears die in de winning mood verkeren. “Ik heb vertrouwen in een goede afloop”, blikt Deontae Hawkins vooruit.