Serkan werd aangevallen in de Gheeraerdsstraat aan het station.
Volledig scherm
PREMIUM
Serkan werd aangevallen in de Gheeraerdsstraat aan het station. © RV/Google Maps

Serkan (16) in elkaar geslagen met kruissleutel van auto na gesprek met meisje op school: “Die psychopaat sloeg vijftien keer en riep zelfs dat hij mijn zoon wou vermoorden”

AalstDe 16-jarige Serkan Gavazov werd vorige week woensdag in Aalst hard aangepakt door een andere minderjarige na schooltijd. De dader sloeg met een kruissleutel van een auto vijftien keer op het hoofd van de jongeman. De reden van het brutale geweld zou een vriendschappelijk gesprek geweest zijn dat Serkan voerde met een meisje op school. “De dader heeft echt problemen met agressie”, zegt Melissa, mama van het slachtoffer.

 1. Schepen Katrien Beulens en gemeenteraadslid Silke Van Vaerenbergh treden toe tot N-VA: “Voortaan zijn we met 18 in de gemeenteraad”
  PREMIUM
  Aalst

  Schepen Katrien Beulens en gemeente­raads­lid Silke Van Vaeren­bergh treden toe tot N-VA: “Voortaan zijn we met 18 in de gemeente­raad”

  Schepen Katrien Beulens en gemeenteraadslid Silke Van Vaerenbergh treden toe tot de N-VA. Zowel Beulens als Van Vaerenbergh verlieten in 2019 CD&V na een conflict binnen die partij over het meerjarenplan van het stadsbestuur. Sindsdien steunen ze de meerderheid in de gemeenteraad als onafhankelijken. Het aantal raadsleden van N-VA in de gemeenteraad stijgt daarmee van 16 naar 18.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.