Soep van de Chef voor De Warmste Week.
Volledig scherm
Soep van de Chef voor De Warmste Week. © Scholengroep Dender

Scholengroep Dender zet zich in voor Warmste Week: “Soep van de chef en lunchwandeling”

AalstMet de actie Soep van de Chef zet Scholengroep Dender uit Aalst zich in voor de Warmste Week. Voorafgaand aan de soepverkoop is er een lunchwandeling.

 1. Misschien is een zomercarnaval toch niet zo’n slecht idee? “Nood breekt wet”
  PREMIUM
  Aalst

  Misschien is een zomercarna­val toch niet zo’n slecht idee? “Nood breekt wet”

  Burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) werd net niet met pek en veren de stad uit gestuurd toen hij in september 2020 voorstelde om de volgende carnaval te laten plaatsvinden... in de zomer. Na een geannuleerde editie in 2021 en grote twijfel of carnaval 2022 wel kan doorgaan, denken sommige carnavalisten dat een zomercarnaval toch misschien geen slecht idee is. De voorzitter van het Feestcomité gaat het alvast bespreken op de volgende vergadering.
 2. Kim (39) en Guy (41) planten 2.000 boompjes als trouwcadeau: “Een geboortebos kent iedereen, maar er zijn ook andere redenen om je eigen bomen te planten”
  PREMIUM
  Erpe/Wijnhuize/Erwetegem

  Kim (39) en Guy (41) planten 2.000 boompjes als trouwca­deau: “Een geboorte­bos kent iedereen, maar er zijn ook andere redenen om je eigen bomen te planten”

  Zot van elkaar en zot van de natuur. Dat is de perfecte omschrijving voor wat Kim Devos (39) en Guy De Deyn (41) uit Erpe dit weekend plannen te doen. Nadat ze op 6 september elkaar het jawoord gaven, planten ze nu zondag in Zottegem samen met familie en vrienden hun eigen bos als een soort gemeenschappelijk huwelijksgeschenk. “Een cadeau dat nog vele jaren zal meegaan en waar iedereen beter van wordt.”