Onder de naam Ilse Uyttersprot staan nu geen bevoegdheden meer in het stadsmagazine Chipka.
Volledig scherm
Onder de naam Ilse Uyttersprot staan nu geen bevoegdheden meer in het stadsmagazine Chipka. © Chipka Aalst

Schepen Uyttersprot (CD&V) in stadsmagazine Chipka zonder bevoegdheden: “Dit doe je niet, burgemeester”

Schepen Ilse Uyttersprot (CD&V) is sinds 4 november haar bevoegdheden Jeugd en Sport kwijt en dat is nu ook te merken in het stadsmagazine Chipka. In het overzicht van de spreekuren staat ze wel nog altijd met foto tussen het lijstje schepenen, maar haar bevoegdheden zijn ook hier niet vermeld.

0 reacties

  1. Aalst schakelt versnelling hoger met plaagstoten rond Ros Beiaard door eigen Ros Balatum te verwelkomen: “Aalstenaars, ga maar naar Dendermonde, maar pak veel ajuinen mee”
    PREMIUM
    Aalst

    Aalst schakelt versnel­ling hoger met plaagsto­ten rond Ros Beiaard door eigen Ros Balatum te verwelko­men: “Aalste­naars, ga maar naar Dendermon­de, maar pak veel ajuinen mee”

    In de zonovergoten keizerlijke stede Aalst huppelde en dartelde het Ros Balatum door de straten in wat daar ‘de ware ommegang’ genoemd werd. Twee weken voor de Ros Beiaardommegang in Dendermonde, maakte het Ros Balatum zijn blijde intrede in Aalst onder luid gejuich en applaus. “De Dendermondenaars zijn naar Aalst gekomen om te spioneren”, riep Aalsterse Draeckenier Anton Cogen door de microfoon voor een volle Grote Markt.