Sportlaureaat Aalst.
Volledig scherm
Sportlaureaat Aalst. © Stad Aalst

Ruben Verheyden is Aalsterse sportlaureaat en het dames-estafette team is sportploeg 2021

AalstAalst Sport stelt trots de sportlaureaat en sportploeg van het jaar 2021 voor. Ruben Verheyden en het dames-estafette team Ilkje De Vlieger, Birgit Van Boxstael, Lotte Vonck en Mariska Parewyck, haalden respectievelijk de titel binnen.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. (ON)VEILIGHEID IN AALST deel 1: “Een handtassendiefstal is zeldzaam, maar woninginbraken en fietsdiefstallen blijven plaag”
  PREMIUM
  Aalst

  (ON)VEILIGHEID IN AALST deel 1: “Een handtassen­dief­stal is zeldzaam, maar woningin­bra­ken en fietsdief­stal­len blijven plaag”

  Yunus, Lukas, Bart, Kyano... De lijst met slachtoffers van zinloos geweld in Aalst lijkt de laatste maanden in sneltempo langer te worden. Het onveiligheidsgevoel in het ‘Londen aan de Dender’ zat al niet goed. Volgens de laatste Stadsmonitor voelt 16 procent van de Aalstenaars zich onveilig in zijn eigen stad en de recente reeks gewelddadige incidenten zal dat zeker niet gunstig beïnvloeden. Deze week bekijken we wat er aan de hand is in de stad van burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) en hoe het verder moet? Vandaag: een analyse van de criminaliteitscijfers.
 1. ASZ Aalst opent splinternieuwe polikliniek: “Aantal patiënten in stijgende lijn, en dus was uitbreiding aan de orde”
  Aalst

  ASZ Aalst opent splinter­nieu­we polikli­niek: “Aantal patiënten in stijgende lijn, en dus was uitbrei­ding aan de orde”

  ASZ-patiënten zijn welkom op de gloednieuwe polikliniek van de diensten Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) en Neus-, Keel- en Oorziekten (NKO), route F op campus Aalst. “De wachtruimte is behoorlijk uitgebreid en de behandel- en spreekkamers zijn in een modern jasje gestoken. Deze nieuwe polikliniek is uitgerust volgens de meest actuele standaarden en modernste technieken om de hoogste kwaliteit aan de patiënt te kunnen bieden”, zegt het ziekenhuis van Aalst.