De Lawine opent op vrijdag 23 juli de deuren.
Volledig scherm
De Lawine opent op vrijdag 23 juli de deuren. © Frank Eeckhout

Rozemarijnstraat krijgt er met De Lawine een hip café bij: “Keuze uit 120 verschillende shotjes”

AalstMet De Lawine krijgt de Rozemarijstraat in het centrum van Aalst er dit weekend een hip café bij. Met haar 20 jaar wordt Thalia één van de jongste cafébazen. “Aalst staat voor carnaval en feesten. Daar wil ik graag aan meewerken", lacht de uitgeweken Antwerpse.

 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 2. Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Kasteel van Poeke in Aalter tot de oude Sint-Baafsabdij in Gent: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 1. Groeiend onveiligheidsgevoel verhoogt druk op burgemeester D’Haese (N-VA): “Aan grote woorden geen gebrek, maar is er ook een plan?”
  PREMIUM
  Aalst

  Groeiend onveilig­heids­ge­voel verhoogt druk op burgemees­ter D’Haese (N-VA): “Aan grote woorden geen gebrek, maar is er ook een plan?”

  De druk op burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) om met een doordacht veiligheidsplan voor Aalst naar buiten te komen, was nog nooit zo groot. De voorbije maanden haalden een reeks daden van extreem geweld in Aalst de kranten. Hangjongeren en drugsdealers maken het leven in sommige woonwijken onmogelijk. ‘The war on drugs’ lijkt ook in Aalst een fiasco. “U praat over een harde aanpak, maar mensen zien en voelen het niet”, zei de oppositie.
 2. Falko Geenens (Eendracht Aalst) voor cupmatch tegen Westerlo: “Het wordt voor de Kemphanen op ons slecht veld een hels karwei”
  voetbal beker van belgië

  Falko Geenens (Eendracht Aalst) voor cupmatch tegen Westerlo: “Het wordt voor de Kemphanen op ons slecht veld een hels karwei”

  Op vorig seizoen na slaagde Eendracht Aalst er vrijwel altijd in een mooie bekeraffiche af te dwingen. De jongste jaren kwamen Sporting Club Charleroi en AA Gent in het Pierre Cornelisstadion op bezoek. Nu zondag (aftrap om 16 uur) is neo-eersteklasser VC Westerlo te gast. De spelersgroep komt na winst op Racing Gent alleszins supergemotiveerd aan de aftrap. “Het wordt voor de Kemphanen op ons slecht speelveld een hels karwei”, voorspelt kapitein Falko Geenens.