Dit bestelden we bij Kuriya: wakame (zeewier).
Volledig scherm
PREMIUM
Dit bestelden we bij Kuriya: wakame (zeewier). © RLA

RESTOTIP. Kuriya: ramen, Japanse curry en Kirin-bier

AalstReizen naar Japan lukt voorlopig nog niet, het land houdt de grenzen volledig dicht voor toeristen sinds de uitbraak van de coronapandemie. We moeten ons tevreden stellen met Japanse lekkernijen in eigen land en daarom gingen we op ontdekking in het Japanse restaurant Kuriya in de Korte Zoutstraat in Aalst. Meer restotips lees je hier.

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Bruno maakt droom waar met eigen Kruger Safari Lodge in Zuid-Afrika: “En dat voor een man uit de textielsector”
  Aalst/Zuid-Afrika

  Bruno maakt droom waar met eigen Kruger Safari Lodge in Zuid-Afri­ka: “En dat voor een man uit de textielsec­tor”

  Voor Bruno De Lathauwer (51) uit Aalst kon het niet mooier in de oren klinken: reizen naar Zuid-Afrika kan weer vlot, zonder enige quarantaine mits negatieve PCR-test. En dat betekent dat de reisorganisator ook in zijn eigen pas gerenoveerde Kruger Safari Lodge eindelijk buitenlandse gasten kan verwelkomen. “Een eigen lodge in Zuid-Afrika, dat is voor mij een droom die werkelijkheid werd”, bekent De Lathauwer. Wij mochten op bezoek.