‘Black & White Burger’ heeft de deuren geopend in Aalst.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Black & White Burger’ heeft de deuren geopend in Aalst. © RLA

RESTOTIP. Black & White Burger: ‘de beste hamburger van Parijs’ nu te bestellen in Aalst

Black & White Burger opende in de Kattestraat in Aalst, meteen ook de eerste hamburgerzaak van deze keten in Vlaanderen. In een pand dat al jaren leegstaat verbouwde Black & White Burger het interieur in geen tijd tot een trendy horecazaak in wat ondertussen de meest dynamische winkelstraat van de stad is geworden. Maar zijn de hamburgers ook lekker? Wij zochten het voor u uit.

 1. Aalsterse stokerij VdS trots op gloednieuwe distilleerinstallatie: “Stookketels krijgen meestal vrouwennamen, omdat ze zo mooi gevormd zijn. Die van ons heet Lady Jane”
  PREMIUM
  Aalst

  Aalsterse stokerij VdS trots op gloednieu­we distilleer­in­stal­la­tie: “Stookke­tels krijgen meestal vrouwenna­men, omdat ze zo mooi gevormd zijn. Die van ons heet Lady Jane”

  Luc (59) en Michiel (29) Waterschoot van ‘Stokerij VdS’ in Aalst hebben geïnvesteerd in een nieuwe distilleerinstallatie, uniek in België. Dankzij een ‘botanical vessel’ kunnen er nu nog meer florale en fruitige toetsen aan de gin worden toegevoegd. De installatie is een prachtig werkstuk, op maat gemaakt door de Duitse firma Carl. “Al onze installatie hebben een vrouwennaam die verwijst naar The Rolling Stones. Deze heet Lady Jane”, zeggen Luc en Michiel.
 2. Erembodegemse band neemt muziekvideo op in Mississippi: “Over Emmett Till, een 14-jarige Afro-Amerikaanse jongen die werd gemarteld en gelyncht”
  PREMIUM
  Erembodegem

  Erembode­gem­se band neemt muziekvi­deo op in Mississip­pi: “Over Emmett Till, een 14-jarige Af­ro-Amerikaan­se jongen die werd gemarteld en gelyncht”

  Mermaid Moonshine, een Erembodegems muzikaal project rond Marc Borms (60), An Staels (48) en Karel Algoed (69), trok naar Mississippi in de Verenigde Staten. Ze gingen naar daar voor studio- en video-opnames voor een project rond Emmett Till, een veertienjarige Afro-Amerikaanse jongen die in 1955 werd ontvoerd, gemarteld en gelyncht. Marc kreeg toestemming om een gedicht over de jongen te herwerken naar een liedjestekst.
 1. Zaakvoerder beschuldigt ex-werknemer van 300.000 euro diefstal, maar die schreeuwt onschuld uit: “Ik heb inderdaad in het zwart stellingen verhuurd en verkocht, maar altijd nadat mijn baas mij dat gevraagd had”
  PREMIUM
  Aalst

  Zaakvoer­der beschul­digt ex-werknemer van 300.000 euro diefstal, maar die schreeuwt onschuld uit: “Ik heb inderdaad in het zwart stellingen verhuurd en verkocht, maar altijd nadat mijn baas mij dat gevraagd had”

  In het Gentse hof van beroep kwam dinsdagvoormiddag de zaak van de zogenaamde ‘stellingendief’ voor. Een zaakvoerder die in Moorsel een bedrijf heeft in pleister- en gevelwerken heeft, beschuldigt zijn vroegere werknemer ervan achter zijn rug voor 300.000 euro aan stellingen in het zwart verkocht en verhuurd te hebben.