Raf Moraleda Barona
Volledig scherm
Raf Moraleda Barona © Kos

Raf Moraleda (VB) ontpopt zich tot ontkenner klimaatopwarming in gemeenteraad: “De ijskappen vriezen weer dicht”

De klimaatopwarming? Dat is fake news, volgens Vlaams Belang-gemeenteraadslid Raf Moraleda Barona. Hij ontpopte zich in de gemeenteraad tot een echte ontkenner van de klimaatopwarming.

2 reacties

 • Ben Strubbe

  3 jaar geleden
  Bij mijn weten is er geen één wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat CO2 de oorzaak is van de opwarming van de aarde. Het hele klimaatdebat steunt op aannames en computermodellen waarvan de resultaten in het verleden niet zijn uitgekomen. Nochtans heeft de NASA enkele jaren geleden inderdaad gezegd dat de ijskappen aan de zuidpool toenamen, om dan recent weer iets anders te zeggen.
 • Mark Broeckx

  3 jaar geleden
  Bij mijn weten is er geen één wetenschappelijk onderzoek die dit bevestigd! Waarom mag die man dan zulke leugens verspreiden?
 1. OLV-ziekenhuis Aalst ontwikkelt medische artificiële intelligentie: “Om beter hartfalen te voorspellen”
  PREMIUM
  Aalst

  OLV-ziekenhuis Aalst ontwikkelt medische artifi­ciële intelligen­tie: “Om beter hartfalen te voorspel­len”

  Het Hartcentrum OLV Aalst ontwikkelde een algoritme dat de prognose voor patiënten met hartfalen kan voorspellen… en die prognose dus kan helpen verbeteren. Om dit algoritme te ontwikkelen heeft het Hartcentrum OLV Aalst bij een cohortegroep van 2.449 hartfalenpatiënten die tussen 1 januari 2011 en 31 december 2017 werden gehospitaliseerd, niet minder dan 422 parameters opgevolgd.