Een archiefbeeld van drievoudig Prins Carnaval Michel Cleemput in de stoet.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van drievoudig Prins Carnaval Michel Cleemput in de stoet. © Foto Lievens

Prinsenverkiezing: Michel Cleemput diende deze zomer kandidatuur in, maar trok zich in extremis terug

Het is nu officieel: de prinsenverkiezing op 25 januari 2020 in Aalst zal gaan tussen Yvan De Boitselier en Werner Kinoo. Het stadsbestuur van Aalst aanvaardde twee van de drie kandidaturen. Jawel, u leest het goed, er was toch nog een derde kandidaat deze zomer zonder dat iemand het wist: Michel Cleemput (70). Die trok zich echter voor het schepencollege kon oordelen al terug uit de race.

0 reacties

 1. Elk jaar minder criminele feiten, toch was het onveiligheidsgevoel nooit groter: “Een Aalstenaar kan moeilijk om met de verkleuring van de stad”
  Aalst

  Elk jaar minder criminele feiten, toch was het onveilig­heids­ge­voel nooit groter: “Een Aalstenaar kan moeilijk om met de verkleu­ring van de stad”

  Multiculturaliteit is niet gelijk aan multicriminaliteit in Aalst. Uit de statistieken van de Stadsmonitor van de Vlaamse overheid blijkt dat 24% van de bevolking van buitenlandse afkomst is, maar het aantal criminele feiten daalt jaarlijks. En toch voelde de Aalstenaars zich nooit onveiliger. “Een Aalstenaar kan moeilijk om met de verkleuring van zijn stad.”
 2. Sportief verantwoordelijke Karel Baillius en financieel medewerker Geert Angenon nemen ontslag bij Eendracht Aalst Ladies
  vrouwenvoetbal super league

  Sportief verantwoor­de­lij­ke Karel Baillius en financieel medewerker Geert Angenon nemen ontslag bij Eendracht Aalst Ladies

  Opschudding bij Eendracht Aalst Ladies, waar sportief verantwoordelijke Karel Baillius en financieel medewerker Geert Angenon ontslag namen. CEO Johnny Dierick stopt zijn activiteiten, maar wordt wel erevoorzitter. De werking van de vrouwenafdeling van de club komt als gevolg van de ontslagen volgens algemeen voorzitter Patrick Le Juste niet in het gedrang. “Het budget wordt met vijftig procent opgekrikt en de ambitie is play-off 1 spelen”, aldus de Aalsterse preses.