Jan Decleir en Stijn Coninx waren erbij toen de mensen van Cine-Aalst de cheque overhandigden aan de Red Deaf Devils.
Volledig scherm
Jan Decleir en Stijn Coninx waren erbij toen de mensen van Cine-Aalst de cheque overhandigden aan de Red Deaf Devils. © Rutger Lievens

Première Niet Schieten brengt 6.348 euro op voor goed doel

Onder het goedkeurend oog van acteur Jan Decleir en regisseur Stijn Coninx is in de bioscoopzaal van Cine Aalst een cheque voor het goede doel overhandigd. 6.348 euro werd door de ticketverkoop van de Aalsterse première opgehaald voor de Red Deaf Devils.

 1. Boezemvriendin van Ilse Uyttersprot over het gemis: “Soms denk ik dat het een nare droom was, maar de realiteit is anders”
  PREMIUM
  Aalst

  Boezem­vrien­din van Ilse Uyt­tersprot over het gemis: “Soms denk ik dat het een nare droom was, maar de realiteit is anders”

  Aalst verkeerde in shock, die 4de augustus van deze zomer, toen bekend raakte dat oud-burgemeester Ilse Uyttersprot (53) vermoord was teruggevonden. Familie, vrienden en talloze Aalstenaars rouwen nog altijd om de vermoorde politica. Er is ook strijdvaardigheid, om nu eindelijk iets te doen aan partnergeweld. Daarom was er vandaag de wittelintjesactie van Vrouw & Maatschappij en CD&V in Aalst, in aanwezigheid van de mama van Ilse en CD&V-voorzitter Joachim Coens. Carla Coen, de boezemvriendin van Ilse, vertelt over het immense verdriet waarmee familie en vrienden achterblijven.
 1. Vakbonden ASZ ongerust: “Deel van ziekenhuispersoneel dreigt naast coronapremie te grijpen, want ze hebben contract bij vzw van de artsen”
  PREMIUM
  Aalst

  Vakbonden ASZ ongerust: “Deel van ziekenhuis­per­so­neel dreigt naast coronapre­mie te grijpen, want ze hebben contract bij vzw van de artsen”

  Voor 404 personeelsleden van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis van Aalst, Wetteren en Geraardsbergen staat het nog niet vast dat ze ook de eenmalige federale premie van 985 euro zullen ontvangen. Ze kunnen noch van de Vlaamse noch van de federale extraatjes genieten die de overheden hebben voorzien omwille van de coronacrisis. De reden? Ze hebben een contract bij de vzw van de artsen van het ziekenhuis en niet bij het ziekenhuis zelf.
 2. Max Griller verkoopt jaar na overlijden Gewoon Ruben ‘takeaway lasagne’ ten voordele voor Zelfmoordlijn 1813
  Mere

  Max Griller verkoopt jaar na overlijden Gewoon Ruben ‘takeaway lasagne’ ten voordele voor Zelfmoord­lijn 1813

  Op 9 augustus was het een jaar geleden dat woordkunstenaar Gewoon Ruben en uitbater van café High Chaparral in de Daalstraat in Mere besloot uit het leven te stappen. “Sindsdien ging er geen dag voorbij dat ik niet aan hem dacht”, vertelt broer en vriend Maxim Haegens. Net als vorig jaar organiseert Maxim een actie. Dit keer om de Zelfmoordlijn 1813 te steunen.
 1. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"

 2. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis