Archiefbeeld van de politie van Aalst bij een lockdown van de horeca.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld van de politie van Aalst bij een lockdown van de horeca. © RLA

Politie van Aalst staat paraat op oudejaarsnacht: “Alcoholcontrole en toezicht sluitingsuur horeca”

AalstOp oudejaarsnacht is het alle hens aan dek voor de politie- en hulpdiensten, ook in Aalst. Er zijn extra politieploegen actief op het terrein en wie een glaasje te veel op heeft, mag een alcoholcontrole vrezen. De horeca moet dicht om 23 uur en dat zal gecontroleerd worden.

  1. Krijgen we toch nog wat carnavalssfeer eind februari? “Het is niet alles of niks, maar aan de carnavalisten om te tonen hoe inventief ze zijn”
    PREMIUM
    Aalst

    Krijgen we toch nog wat carnavals­sfeer eind februari? “Het is niet alles of niks, maar aan de carnavalis­ten om te tonen hoe inventief ze zijn”

    “Voor carnavalisten is het alles of niks”, was te horen bij burgemeester, Feestcomité en verbond van carnavalisten toen bekend werd gemaakt dat carnaval 2022 was geannuleerd. Niet iedereen in Aalst is het daarmee eens. “We zijn creatief genoeg om op een coronaveilige manier toch carnavalesk uit de hoek te komen”, zegt CD&V’er Filip Van de Winkel. Het is ook afwachten of er opnieuw een carnavalsuitzending komt op de regionale televisiezender.