De politie kwam meteen ter plaatse na de meldingen en kon de man even verderop arresteren.
Volledig scherm
De politie kwam meteen ter plaatse na de meldingen en kon de man even verderop arresteren. © Rutger Lievens

Politie arresteert man die gewapend met mes in stad ronddwaalt

AalstDe Aalsterse politie heeft donderdagavond een man opgepakt die met een mes rondliep in de stad. Wat zijn intenties waren, is niet duidelijk. “Er zijn in totaal vijf meldingen binnengelopen over de man”, bevestigt burgemeester Christoph D’Haese. 

 1. Speelbos ter nagedachtenis aan verongelukte peuter Ilias kómt er: “Kinderen van natuur laten genieten zoals onze zoon dat deed”
  PREMIUM
  Lede

  Speelbos ter nagedachte­nis aan verongeluk­te peuter Ilias kómt er: “Kinderen van natuur laten genieten zoals onze zoon dat deed”

  Het speelbos ter nagedachtenis van de betreurde Ilias (2) komt er. De crowdfunding die de ouders van de verongelukte peuter daarvoor opzetten, is een enorm succes. Na minder dan twee dagen is de nodige 35.000 euro intussen al binnen. "Het speelbos moet andere kinderen de kans geven om met evenveel avontuur en verwondering van de natuur te genieten zoals Ilias deed."
 2. Het leven van Kamiel Sergant (3): ‘Iendracht Veroit’ en De Kamillekes
  PREMIUM
  Aalst

  Het leven van Kamiel Sergant (3): ‘Iendracht Veroit’ en De Kamillekes

  Oilsjteneers, doeme voesj?!’ Met die woorden zette Kamiel Sergant elk jaar met de popverbranding de Grote Markt van Aalst in vuur en vlam. De keizer van het carnaval is niet meer, maar wat een mooi leven heeft hij gehad. Mooi, omwille van de weerbaarheid wanneer het minder ging en de compassie die hij toonde voor wie het minder goed had. Deze week blikken we terug op de 86 jaar dat Kamiel Sergant bij ons was. Vandaag: De Kamillekes en Iendracht Veroit