Aalsterse politici knipten het lintje door.
Volledig scherm
Aalsterse politici knipten het lintje door. © Stad Aalst

Politici knippen lintje vernieuwde Kapellekensbaan door: “Uitermate fietsveilige verbinding naar de stad”

ErembodegemDe Kapellekensbaan in Erembodegem is na maanden van wegenwerken klaar. Er kwam niet enkel een nieuwe riolering en wegdek, maar ook twee volledig uitgeruste camperplaatsen. De straat werd officieel geopend.

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. BINNENKIJKEN. Topdesign in voormalige textielweverij Ark38 aan de Dender (maar ook architectuurfanaten komen aan hun trekken)
  PREMIUM
  Aalst

  BINNENKIJ­KEN. Topdesign in voormalige textielwe­ve­rij Ark38 aan de Dender (maar ook architec­tuurfa­na­ten komen aan hun trekken)

  Liefhebbers en verzamelaars van topdesign mogen de opening van Ark38 nu zaterdag in Aalst niet missen. Een oude textielweverij aan de Dender is de nieuwe design store van de familie Sterck. Het summum van de designwereld staat hier binnen, maar ook voor architectuurfanaten valt er veel te beleven. Een grote betonnen structuur zweeft door de voormalige fabriekshal. Ark38 toont ten volle de potentie van het industrieel verleden van de stad. Aalst op zijn best.
 1. Met lege brooddoos naar school? De Horizon voorziet in brood en beleg: “Leerlingen smeren in alle anonimiteit hun boterham zelf”
  PREMIUM
  Aalst

  Met lege brooddoos naar school? De Horizon voorziet in brood en beleg: “Leerlingen smeren in alle anonimi­teit hun boterham zelf”

  Voor leerlingen die met een lege brooddoos naar school komen, voorziet De Horizon in Aalst voortaan in brood en beleg. Leerlingen kunnen in alle anonimiteit een boterham smeren op school. Maar de strijd tegen armoede gaat veel verder dan dat op deze school. Er is gratis soep in de middag en wie kou heeft, krijgt een jas, een muts en een sjaal. “In sommige leerlingen hun brooddoos zitten er frieten van gisteren.”
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.