De jongeman werkte voor Kingslize Pizza in Aalst.
Volledig scherm
De jongeman werkte voor Kingslize Pizza in Aalst. © Marc Aerts

Pizzakoerier (18) overvallen tijdens levering in Aalst

0 reacties

 1. Nieuw Aalsters koffiebedrijf ‘Maximiliaan Koffie’ in zee met kunstenaar Gilles Van Schuylenbergh: “Van ‘boein’ tot ‘zjat’”
  Aalst

  Nieuw Aalsters koffiebe­drijf ‘Maximili­aan Koffie’ in zee met kunstenaar Gilles Van Schuylen­bergh: “Van ‘boein’ tot ‘zjat’”

  Vanaf dit weekend kan je een kopje Aalsterse Maximiliaan-koffie drinken. De naam Maximiliaan doet bij vele Aalstenaars zeker nog een belletje rinkelen want jarenlang was dat een van de bekendste koffiehuizen van de stad. Exact 20 jaar na de opening van het gekende koffiehuis in de Kattestraat, start de vroegere uitbater Geert Blommaert samen met Stéphane De Bruyn een nieuwe koffie-onderneming.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen