Zo zal de woontoren van Pier Kornel in Aalst er mogelijk uitzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo zal de woontoren van Pier Kornel in Aalst er mogelijk uitzien. © Pier Kornel

Pier Kornel plant woontoren aan de Dender: “Niet hoger dan 60 meter”

AalstEr verrijst de komende jaren niet alleen een woontoren van 60 meter op de Zuidkaai tussen stadspark en Dender in Aalst, ook aan Pier Kornel komt er hoogbouw langs de Denderoever. De plannen zijn in opmaak, op de gemeenteraad was er al een eerste discussie over: “Zeventien verdiepingen, dat is toch wel heel hoog.”

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.