Richard Meert en Hilda Beken aan de Kiss & Ride-zone van het vaccinatiecentrum
Volledig scherm
Richard Meert en Hilda Beken aan de Kiss & Ride-zone van het vaccinatiecentrum © RLA

Parkeerplaatsen aan vaccinatiecentrum maken plaats voor kiss&ride-zone, buurt start petitie

AalstBuurtbewoners uit de Leuvestraat in Erembodegem vinden het niet fijn dat ze hun parkeerplaats aan sportcentrum - nu vaccinatiecentrum - Denderdal in Erembodegem kwijt zijn. Waar ze vroeger hun auto achterlieten, is nu een kiss&ride-zone. Ze zijn een petitie gestart die al vijftig keer werd ondertekend.

 1. LEKKER LOKAAL. Takaway bij restaurant Alpenrose: ‘Tirolerstube’ combineert Oostenrijkse en Frans-Belgische keuken op geslaagde manier
  PREMIUM
  Meerbeke

  LEKKER LOKAAL. Takaway bij restaurant Alpenrose: ‘Tiro­lerstu­be’ combineert Oostenrijk­se en Frans-Belgische keuken op geslaagde manier

  Een Oostenrijkse apfelstrudel of schnitzel, of liever typisch Vlaamse hutsepot of choucroute? Restaurant Alpenrose in Meerbeke combineert de Belgisch-Franse met de Oostenrijkse gastronomie. Geen bediening in lederhosen of dirndl in deze coronatijden, maar wel lekkere takeawaygerechten om thuis van te genieten. Wij gingen die eens uittesten.
 2. Ethisch hacker Inti De Ceukelaire over het datalek bij Facebook dat drie miljoen Belgen treft: “Ik voorspel een golf van cyberaanvallen”
  PREMIUM
  Aalst

  Ethisch hacker Inti De Ceukelaire over het datalek bij Facebook dat drie miljoen Belgen treft: “Ik voorspel een golf van cyberaan­val­len”

  “Oepsie, de telefoonnummers van drie miljoen Belgische facebookgebruikers zijn gelekt. Facebook wist al lang dat dit kon gebeuren, maar heeft daar per ongeluk expres niks aan gedaan, tot het te laat was”, zegt ethisch hacker Inti De Ceukelaire. Hij bouwde een website waar je kan nakijken of ook jouw datagegevens gelekt zijn. De ethisch hacker vindt het hoog tijd dat Facebook verantwoordelijk wordt gesteld voor dit wanbeleid.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug