Pakjesbezorger PostNL aan de haal met fiets tijdens ronde: “Stelen van jobstudent die wat geld probeert te verdienen... Dat doe je niet”

BaardegemOp de Mechelseweg in Baardegem heeft een pakjesbezorger tijdens zijn leverronde een fiets gestolen en ingeladen in zijn bestelwagen. De feiten gebeurden net nadat hij een pakje even verderop was gaan leveren. De feiten werden gefilmd en de politie is op de hoogte gebracht. PostNL en de politie onderzoeken de diefstal.

 1. Verkeer probeert via Gentsesteenweg megafile op E40 te omzeilen: “Dat belooft voor de start van de schoolperiode”
  PREMIUM
  Aalst

  Verkeer probeert via Gentse­steen­weg megafile op E40 te omzeilen: “Dat belooft voor de start van de schoolperi­o­de”

  De jongste dagen beleeft Aalst een dagelijks verkeersinfarct ter hoogte van de Gentsesteenweg en de tunnels van de Boudewijnlaan. Autobestuurders die de file door de werken op de E40 proberen te omzeilen, proberen via de gewestwegen in Aalst naar de oprit van Erpe-Mere te rijden. De echt lange files moeten wellicht nog komen, want binnen twee weken gaan de scholen weer open.
 2. INTERVIEW. Horecapaus Steven Van Bont (41) wil 20 zaken tegen 2025: “Deze sector floreert als nooit tevoren”
  PREMIUM
  Liedekerke/Aalst
  4

  INTERVIEW. Horecapaus Steven Van Bont (41) wil 20 zaken tegen 2025: “Deze sector floreert als nooit tevoren”

  “We denken aan een uitbreiding elders in ons land en zelfs het buitenland.” Met zeven horecazaken in drie jaar tijd is Steven Van Bont (41) al in de weer in de Denderstreek en het Pajottenland, en nummer acht zit er ook aan te komen. Daar blijft het allesbehalve bij. De CEO van het overkoepelende bedrijf Op ‘t Hof barst van ambitie. “Collega’s vragen zich soms af hoe we dat allemaal doen. Wel, volg gewoon enkele belangrijke vuistregels.”