Stijn Van Koppen zijn moeder Ann De Valck voor hun 'haverbar'.
Volledig scherm
Stijn Van Koppen zijn moeder Ann De Valck voor hun 'haverbar'. © Foto Rutger Lievens

'Oudste café' wordt haverbar

AALSTIn café Den Biekorf aan de Sint-Martinuskerk in Aalst opent vanaf volgende week dinsdag Oathentique. Geen gewoon café waar ze jupiler en cola serveren, maar een 'haverbar'. Alles wat er verkocht wordt zal te maken hebben met haver of honing, of is een Aalsters streekproduct. "De Oath van Oathentique verwijst naar haver en wat we zullen serveren: haverbier, -wraps, -pannenkoeken en haverballetjes in tomatensaus. Haver is superfood van bij ons", zeggen de uitbaters.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.