De Aalsterse delegatie ouders in Baku.
Volledig scherm
PREMIUM
De Aalsterse delegatie ouders in Baku. © Lievens

Ouders van Aalsterse tumblers mogen zaal niet binnen op JeugdWK in Baku: “En Belgische televisie voorziet geen livestream meer”

AalstOuders die hun dochters wilden aanmoedigen in Baku in Azerbeidzjan op het jeugdWK tumbling, zijn voor niks naar daar gereisd zo lijkt het. Door de coronamaatregelen mogen ze de wedstrijdzaal niet binnen en nu kregen ze te horen dat de VRT de livestream niet zal uitzenden. Het Aalsterse tumblingteam had al eens pech: de trainster Natalie De Neef testte net voor de reis positief op corona en kon niet mee.

  1. Niet alleen prijsstijgingen in Aquatopia: “De huur van de sportzalen gaat ook met 75% omhoog”, betreurt de Koninklijke Turnclub
    PREMIUM
    Aalst

    Niet alleen prijsstij­gin­gen in Aquatopia: “De huur van de sportzalen gaat ook met 75% omhoog”, betreurt de Koninklij­ke Turnclub

    Nadat de clubs die actief zijn in het nieuwe stedelijk Aquatopia in Aalst eerder deze maand al aan de alarmbel trokken, zijn er nu gelijkaardige zorgen bij andere Aalsterse sportclubs. “Het SportAG voert prijsstijgingen door voor de huur van sportinfrastructuur van de stad. Wij zien de kosten stijgen met 75 procent”, zegt Tine Uvin, voorzitster van de Koninklijke Turnkring van Aalst.