Reclame Graanhandel De Dender in Aalst.
Volledig scherm
Reclame Graanhandel De Dender in Aalst. © RLA

Oude reclame ‘Graanhandel De Dender’ zat verstopt achter gevelbekleding

AalstOp de site-Van Gucht is tijdens sloopwerken een oude, geschilderde reclame van Graanhandel De Dender vrijgekomen, bij het afbreken van de gevelbekleding. Ondertussen is de muur met de reclame wel mee afgebroken.

 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 1. Aalstenaar met Temptation Carwash-crew naar ‘24 Hours of Zolder’: “Ooit maakte TMF een realityreeks van ons”
  PREMIUM
  Aalst

  Aalstenaar met Temptation Car­wash-crew naar ‘24 Hours of Zolder’: “Ooit maakte TMF een reality­reeks van ons”

  Komend weekend trekt Filip Beerens (47) naar het circuit van Zolder, en niet om er mee te racen tijdens de ‘24 hours of Zolder’. De Aalstenaar is de man achter de ooit enorm populaire ‘Temptation Carwash’, waar zelfs een realityreeks is over gemaakt. “Kan uw team ons publiek nog eens komen entertainen?”, vroegen de organisatoren van Zolder aan Filip. “We waren eigenlijk gestopt, maar we doen het nog één keer”, zegt hij.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  9

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.