De wagen is volledig uitgebrand.
Volledig scherm
De wagen is volledig uitgebrand. © Koen Baten

Oude Citroën gaat volledig in vlammen op: Bestuurder kan nog net op tijd uitstappen

AalstOp de Brusselsesteenweg in Aalst is dinsdag rond 17 uur een personenwagen volledig in vlammen opgegaan. De bestuurder reed in de richting van de Parklaan toen het plots mis ging.

 1. 8-jarige jongen verdronken in Erpe-Mere tijdens wedstrijd Rode Duivels op groot scherm
  Erpe-Mere

  8-jarige jongen verdronken in Erpe-Mere tijdens wedstrijd Rode Duivels op groot scherm

  In het Oost-Vlaamse Erpe-Mere is zaterdagavond een achtjarige jongen verdronken. De knaap was met zijn 11-jarige zus en ouders afgezakt naar ’t Vissershof in Mere om daar de wedstrijd van de Rode Duivels te zien. Helaas belandde hij in de grote visvijver, maar werd dat niet meteen opgemerkt. Toegesnelde brandweerduikers vonden de jongen uiteindelijk onder water. Hij kon niet meer gereanimeerd worden.
 2. Het leven van Kamiel Sergant (1): zijn moeilijke jeugdjaren in Mijlbeek
  PREMIUM
  Aalst

  Het leven van Kamiel Sergant (1): zijn moeilijke jeugdjaren in Mijlbeek

  ‘Oilsjteneers, doeme voesj?!’ Met die woorden zette Kamiel Sergant elk jaar met de popverbranding de Grote Markt van Aalst in vuur en vlam. De keizer van het carnaval is niet meer, maar wat een mooi leven heeft hij gehad. Mooi, omwille van de weerbaarheid wanneer het minder ging en de compassie die hij toonde voor wie het minder goed had. Deze week blikken we terug op de 86 jaar dat Kamiel Sergant bij ons was. Vandaag: zijn jeugdjaren in Mijlbeek.