Ortelius Jan De Nul Group
Volledig scherm
Ortelius Jan De Nul Group © Jan De Nul Group

Ortelius nieuwste aanwinst voor Jan De Nul-vloot

AalstDe nieuwe sleephopperzuiger Ortelius van Jan De Nul Group filtert uitlaatstoffen tot een ongezien minimum in de scheepvaartsector. De nieuwe generatie schepen van Jan De Nul Group heeft een extreem lage emissie. Het identieke zusterschip Sanderus is sinds februari 2020 aan het werk op de Schelde in België.

 1. Komt vaccinatie dit jaar op tijd om carnaval volgend jaar te redden?: “Tegen september moeten we aan onze praalwagens kunnen beginnen, anders is er weer geen stoet”
  PREMIUM
  Aalst

  Komt vaccinatie dit jaar op tijd om carnaval volgend jaar te redden?: “Tegen september moeten we aan onze praalwa­gens kunnen beginnen, anders is er weer geen stoet”

  In 2021 slaan we Aalst carnaval over, maar kunnen de carnavalisten dit jaar wel een wagen bouwen voor carnaval 2022? Aalst viert een heel jaar carnaval, wordt wel eens gezegd, en sommige groepen beginnen in niet-coronatijden al in april aan hun wagen en kostuums. In carnavalsmiddens wordt september als uiterste datum gezien om te starten met de bouw van een carnavalswagen, maar kan dat dit jaar wel? Want pas tegen eind 2021 zal iedereen gevaccineerd zijn.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten