Volledig scherm
© Geert De Rycke

Opgepast voor valse schoorsteenveger met dikke zwarte map onder de arm

AalstDe politie van Aalst heeft vrijdagmiddag een BIN-bericht verstuurd over een man die zich uitgeeft als schoorsteenveger. Mogelijk gaat het om een dief die via een list buit wil maken bij jou. Als je de man ziet, bel meteen 101. 

 1. Verpleegkundige die mee streed tegen corona schrijft open brief: “Bij de eerste golf was er applaus voor de mensen in de vuurlinie, nu moet zorgpersoneel stoppen met zagen”
  Aalst

  Verpleeg­kun­di­ge die mee streed tegen corona schrijft open brief: “Bij de eerste golf was er applaus voor de mensen in de vuurlinie, nu moet zorgperso­neel stoppen met zagen”

  Lien De Metsenaere (38), een verpleegkundige uit Aalst, roept in een open brief op om beter zorg te dragen voor zij die zorgen. Ze werkte 17 jaar lang in een Aalsters ziekenhuis en streed tijdens de eerste coronagolf mee tegen het virus op de corona-afdeling van intensieve zorg. “Veel verpleegkundige trappen nu al jaren op hun adem. Vorig jaar was er applaus voor zij die streden in de ‘vuurlinie’, nu moet het zorgpersoneel stoppen met zagen als je de sociale media mag geloven”, schrijft ze.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king