Door de blauwalgen op de Oude Dender geldt er een recreatieverbod tot de situatie is opgelost
Volledig scherm
Door de blauwalgen op de Oude Dender geldt er een recreatieverbod tot de situatie is opgelost © Geert De Rycke

Ook in Aalst blauwalgen in de Dender: recreatie verboden

Net zoals in Ninove en Geraardsbergen zijn er ook in Aalst opnieuw blauwalgen opgemerkt op de Dender. “Deze algen kunnen giftige stoffen bevatten die schadelijk zijn voor mens en dier. Daarom gaat het captatieverbod opnieuw van kracht, ook zachte recreatie op de Dender is opnieuw verboden”, zegt de stad Aalst.

0 reacties

 1. Ethisch hacker Inti De Ceukelaire over het datalek bij Facebook dat drie miljoen Belgen treft: “Ik voorspel een golf van cyberaanvallen”
  PREMIUM
  Aalst

  Ethisch hacker Inti De Ceukelaire over het datalek bij Facebook dat drie miljoen Belgen treft: “Ik voorspel een golf van cyberaan­val­len”

  “Oepsie, de telefoonnummers van drie miljoen Belgische facebookgebruikers zijn gelekt. Facebook wist al lang dat dit kon gebeuren, maar heeft daar per ongeluk expres niks aan gedaan, tot het te laat was”, zegt ethisch hacker Inti De Ceukelaire. Hij bouwde een website waar je kan nakijken of ook jouw datagegevens gelekt zijn. De ethisch hacker vindt het hoog tijd dat Facebook verantwoordelijk wordt gesteld voor dit wanbeleid.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den