Filip Janssens opent ontwerpstudio in Korte Zoutstraat in Aalst. Met deze Lunair Light won hij een Henry van de Velde Award in 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Filip Janssens opent ontwerpstudio in Korte Zoutstraat in Aalst. Met deze Lunair Light won hij een Henry van de Velde Award in 2020. © Swirko

Ontwerpstudio Filip Janssens opent showroom in de Korte Zoutstraat: maatmeubelen, prijswinnende verlichting en ‘pièces uniques’

AalstOntwerpstudio Filip Janssens (58) kiest voor een winkelpand in de Korte Zoutstraat in Aalst. Janssens won in 2020 nog de prestigieuze Henry Van de Velde Award, het hoogste wat je als ontwerper kan bereiken. In de Korte Zoutstraat maak je kennis met een breed scala van ontwerpen, van maatmeubels tot prijswinnende verlichting.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.