Verfwerken in Erembodegem.
Volledig scherm
Verfwerken in Erembodegem. © Marleen Stallaerts

Okergele fietssuggestiestroken in Keppestraat en Rooms-Hofstraat

De fietssugestiestroken in de Keppestraat en Rooms-Hofstraat worden deze week aangelegd. Goed nieuws, vindt de Fietsersbond van Aalst.

2 reacties

 • Kenny Verbestel

  3 jaar geleden
  Deze witte lijn dient enkel om een mooie rechte fietsstrook te maken. Net zoals je thuis de hoeken van je muren afplakt.
 • Jan Sierens

  3 jaar geleden
  Je, kan zoals in Nederland een smalle rijstrook maken die niet breed genoeg is voor de wagen aangeduid door 1 stippenlijn ipv 2 die een fietspad aanduiden. Wagen mag daar wel over voor kruisend verkeer maar kan er niet op blijven rijden. Ik zie dat hier een volle witte lijn is aangebracht. Dat kan een probleem veroorzaken als die zichtbaar wordt of is, want een volle witte lijn mag je niet overschrijden.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Yves Defraigne wint met Okapi Aalst zenuwslopende thriller van Brussels: “Mag ik ook eens opgelucht zijn?”
  Basketbal Beker van België

  Yves Defraigne wint met Okapi Aalst zenuwslo­pen­de thriller van Brussels: “Mag ik ook eens opgelucht zijn?”

  Okapi Aalst stoot door naar de halve finales van de Beker van België na een thriller tegen Phoenix Brussels. Een zucht van opluchting in Het Forum was voelbaar tot in de perstribunes. Aalst euforisch, Brussels furieus.“Ik heb niets te zeggen”, fulmineerde Jean-Marc Jaumin meteen na het verlies in Aalst. De ex-coach van Okapi voelde zich bestolen. “Wij mochten vandaag niet winnen.” Brussels tekende behoud aan.
 3. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.