McGriff Cameron van Okapi Aalst.
Volledig scherm
McGriff Cameron van Okapi Aalst. © Geert De Rycke

Okapi, Eendracht en Lindemans Aalst moeten geen huur betalen aan de stad tijdens coronacrisis: “Maar spelerslonen betalen, dat doen we niet”, zegt stadsbestuur

AalstDe drie Aalsterse sportambassadeurs moeten tot eind 2021 geen huurgelden meer betalen aan de stad Aalst. Daarmee komt de stad Aalst tegemoet aan de sportclubs, die getroffen door de coronacrisis om steun vroegen. Zo vroeg Okapi Aalst vorige week nog om een eenmalige subsidie om zo onder meer de spelerslonen te kunnen betalen, maar de stad gaat niet in op dat voorstel.

  1. Burgemeester D’Haese (N-VA) verandert opnieuw van mening: “Van Albert Liènartstraat afdraaien naar Vaartstraat blijft verboden. Politie zal handhaven”
    PREMIUM
    Aalst

    Burgemees­ter D’Haese (N-VA) verandert opnieuw van mening: “Van Albert Liènart­straat afdraaien naar Vaart­straat blijft verboden. Politie zal handhaven”

    “Dit is niet te handhaven door de politie. Autobestuurders zouden vanuit de Albert Liènartstraat links moeten kunnen afdraaien naar de Vaartstraat”, zo zei burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) gisteren. Vandaag klinkt het na een overleg met schepen van Mobiliteit Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) helemaal anders. “Als stadsbestuur gaan we er vanuit dat de mensen de verkeersregels volgen”, zeggen ze in een gezamenlijk statement. De aanpak van het stadsbestuur van Aalst lijkt even verwarrend en chaotisch als de verkeerssituatie aan de Vaartstraat.