OLV-ziekenhuis Aalst
Volledig scherm
OLV-ziekenhuis Aalst © BELGA

Nu bijna honderd coronapatiënten in Aalsterse ziekenhuizen, opnieuw twee overlijdens

AalstHet aantal coronadoden in Aalsterse ziekenhuizen stijgt naar 150. Dat zijn er twee meer ten opzichte van de update van afgelopen weekend.

 1. Pascal Debels (Lindemans Aalst) over tegenstander Roeselare: “Een sneltrein die moeilijk te stoppen is”
  Euromillions Volley League

  Pascal Debels (Lindemans Aalst) over tegenstan­der Roeselare: “Een sneltrein die moeilijk te stoppen is”

  Woensdagavond krijgt Lindemans Aalst het bezoek van koploper Roeselare. De komst van de West-Vlamingen zorgt gewoonlijk voor een schitterende ambiance in een vol Schotte. Door corona is er echter nog steeds geen publiek toegelaten. Supporters kunnen de topper volgen via de livestream en op TV Oost (met commentaar van Alain Dardenne en Kristof Hoho).
 2. Vogelopvangcentrum laat buizerd vrij in Hofstade en doet oproep: “Zet geen prikkeldraad in natuurgebied, te veel dieren raken erin verstrikt”
  Aalst

  Vogelop­vang­cen­trum laat buizerd vrij in Hofstade en doet oproep: “Zet geen prikkel­draad in natuurge­bied, te veel dieren raken erin verstrikt”

  Aan het Notelaarspad in Hofstade is woensdag een buizerd vrijgelaten. Het dier raakte eerder deze maand verstrikt in de prikkeldraad langs een weide en moest gered worden door de brandweer. In het Vogelopvangcentrum van Merelbeke werd de wonde gehecht en kwam de roofvogel weer op krachten. “We doen een oproep om grond niet meer met prikkeldraad te omheinen. Dieren raken erdoor gewond”, zegt Sabrina Courteaux van het Vogelopvangcentrum.
 1. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"

 2. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis