Kaai 17 in Aalst stopt ermee.
Volledig scherm
PREMIUM
Kaai 17 in Aalst stopt ermee. © Kaai 17

Nog tot september feesten in Kaai 17: “Een school heeft het gebouw gekocht, voor ons houdt het op”

AalstAlweer gaat er een feestzaal dicht in Aalst. Op 17 september is er voor de laatste keer een event in Kaai 17 aan de Pierre Corneliskaai. Het gebouw is opgekocht door een school die volwassenenonderwijs aanbiedt. Kaai 17 was er actief sinds april 2008.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Aalst zet volgend schooljaar spijbelcoach in: “Scholieren helpen schoolloopbaan verder te zetten”
  Aalst

  Aalst zet volgend schooljaar spijbel­coach in: “Scholieren helpen schoolloop­baan verder te zetten”

  In Aalst komt er vanaf volgend jaar een spijbelcoach. De stad Aalst gaat daarvoor samenwerken met Arktos vzw. Dat is een Vlaams expertisecentrum voor kinderen en jongeren van 6 tot 25 jaar in kwetsbare situaties en personen met een beperking voor wie de aansluiting op school, werk en samenleving minder evident blijkt. De samenwerkingovereenkomst loopt tot 2026 en kost de stad 130.000 euro per jaar.