Gewogen diftar van Ilva.
Volledig scherm
Gewogen diftar van Ilva. © RV

Nog tot eind februari kan je gele restafvalzakken en gft-stickers inruilen

AalstThuis nog gele restafvalzakken en gft-stickers liggen? Die kan je nog inruilen in het Administratief Centrum van de stad Aalst tot eind februari. 

 1. Vijf jaar levenswerk van Malhi gaat volledig op in vlammen, ondernemers uit de buurt springen in de bres
  Erembodegem

  Vijf jaar levenswerk van Malhi gaat volledig op in vlammen, onderne­mers uit de buurt springen in de bres

  De zware brand op de Hogeweg in Erembodegem donderdagnamiddag heeft het levenswerk van Malhi en zijn gezin volledig vernietigd. De brand was bijzonder zwaar en het restaurant en hun woonplaats ging volledig in vlammen op. De dekenij Hogeweg, die alle handelaars in de buurt omvat, wil nu iets doen voor het gezin om hen te helpen. “We willen hen zoveel mogelijk helpen waar mogelijk", zegt Bart Verbeiren van de dekenij.
 2. Geen verhuis van Conner Rousseau of Dries Van Langenhove naar Aalst. Wie wordt dan wel de uitdager van burgemeester D’Haese?
  PREMIUM
  Aalst

  Geen verhuis van Conner Rousseau of Dries Van Langenhove naar Aalst. Wie wordt dan wel de uitdager van burgemees­ter D’Haese?

  “Het wordt dus niet Gent, Nieuwpoort of Aalst, of wat ik de laatste tijd ook mocht lezen. Ik kies voor Sint-Niklaas”, aldus Conner Rousseau (Vooruit) vorige week. Vlaams Belang liet eerder al weten dat hun stemmenkanon Dries Van Langenhove niet naar Aalst komt. Halverwege de bestuursperiode lijkt de concurrentie voor burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) niet echt groot. Wij polsten bij de politieke partijen wie er zich warm loopt als uitdager en kandidaat-burgemeester.